BIKKEL-programma

Zet medewerkers in hun kracht en geef ze de kans om zich te ontwikkelen tot een échte BIKKEL

De situatie

De dynamische wereld vereist dat medewerkers zich constant moeten ontwikkelen. In de praktijk blijkt dat niet altijd zo makkelijk te zijn. Medewerkers willen soms wel maar weten niet hoe ze zich kunnen ontwikkelen. En soms zien ze zelf hun blinde vlek niet maar anderen dat weer wel. Dit kan een heel onprettig gevoel geven bij zowel de medewerker zelf als de collega’s. Bovendien zullen deze medewerkers, vaak ongewild, minder bijdragen aan de bedrijfsambities.

Kortom: Medewerkers die niet goed in hun vel zitten helpen een ondernemer niet bij het bereiken van je ondernemersdoelen. En het risico van langdurig ziek worden neemt toe naarmate de werkdruk toeneemt.

De pijn

  • Medewerker die meer aan zichzelf twijfelt en minder snel initiatieven ontplooit.
  • Ontwijkend gedrag bij het bespreken van uit te voeren werkzaamheden.
  • Verhoogde stress die het gevaar van ziek worden vergroot.
  • Meer geïrriteerd gedrag naar andere collega’s.
  • Management dat niet weet hoe om te gaan met dergelijke medewerkers.

De boodschap

Zet medewerkers in hun kracht en geef ze de kans om zich te ontwikkelen tot een échte BIKKEL.

De oplossing

Wat gun jij jezelf is een persoonlijk en maatwerk ontwikkel-programma en zorgt voor BIKkels. BIKkel staat voor Bevestiging, Inzicht en Kracht kan eenieder leren. Tijdens het verkenningsgesprek wordt bepaald wat het persoonlijke ontwikkelvraagstuk is en vervolgens wordt een programma samengesteld. Kerndoel is om antwoord te vinden op de vraag ‘’Wat gun jij jezelf?’’. Het programma maakt vervolgens een BIKKEL van je, als, medewerker.

Dit op maat gesneden persoonlijk ontwikkelprogramma bestaat uit testen, coachgesprekken, theorie en het maken van praktijkopdrachten.

Aankomende evenementen

Er zijn op dit moment geen evenementen gepland