Online GRATIS sessie 19 mei 2020: Vergroot mentale veerkracht van je medewerkers

Verplicht thuiswerken, risico om baan te verliezen of salaris moeten inleveren, herzien verhuizing of verbouwing, geen wereldreis, een onzekere toekomst. Allemaal ontwikkelingen die leiden tot spanning, stress of zelfs burn-out. Mensen voelen de controle over hun situatie afnemen.

‘’ik wil wel verandering, maar mezelf veranderen vind ik erg moeilijk’’

MENTALE VEERKRACHT
De komende periode zullen mensen vanuit de vraag ‘Wie ben ik en wat wil ik nou?’ op zoek gaan naar goede begeleiding. Hoe beter het antwoord hierop hoe beter ze ook zullen presteren. Het vergroten van mentale veerkracht is wat leidinggevenden komende periode te doen staat, ze zullen hierin een cruciale rol spelen.
In deze sessie zullen we dit vraagstuk nader toelichten en krijg je meer te horen over het programma ‘mentale veerkracht van je medewerkers’

Meld je aan voor de GRATIS sessie: 19 mei 2020 – van 11.00 tot 12.00 uur

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Voor wie

Voor leidinggevende, zoals directeuren, managers en HR-management.

Waarom

Innerlijke overtuiging bij medewerkers draagt bij aan zakelijke prestaties

Wat

Leer waarom veranderen als moeilijk wordt ervaren en hoe het wèl lukt.

Over de online sessie

Een ding is zeker, de wereld verandert ingrijpend en blijvend. Mensen zoeken nieuwe houvast. Dat vergt ander leiderschap. Praat tijdens de online sessie mee hoe jij dit nu en in de toekomst kunt sturen.

Tijdens de webinar sessie bespreken we het nieuwe leiderschap dat nodig is om medewerkers te begeleiden mentaal veerkrachtiger te worden, zodat ze beter leren omgaan met de huidige veranderingen. Dit vullen we aan door inhoudelijk meer te vertellen over het programma ‘vergroot de mentale veerkracht van je medewerkers’.

Wie zijn wij?

MoJa staat voor Mohammed en Jan en is in 2020 opgericht.

Beiden zijn reeds lange tijd succesvolle business impact coaches. Door het bundelen van de krachten is het mogelijk om aan de veranderende behoefte van ondernemers te voldoen, namelijk complexere verandertrajecten met een langere doorlooptijd te begeleiden.

We geloven er sterk in dat mensen en teams beter kunnen presteren en met meer passie werken als ze op de juiste wijze begeleid worden in hun persoonlijke groei. Dat noemen wij Duurzaam Groeien en dat is onze missie.