Over YPC

Your Professional Coach: Jan Vrencken

In 2010 zag Your Professional Coach, eigenaar van Jan Vrencken, het levenslicht. Sindsdien werden honderden individuele coachsessies gegeven, tientallen trainingen gegeven, tientallen testen afgenomen, Leiderschapsprogramma’s geleverd, vele masterclass gegeven. Klanten in Nederland, Duitsland, Engeland en zelfs Amerika stonden aan de deur voor advisering en coaching. Gelijktijdig werd Dé Nederlandse Vergaderwaaier uitgegeven en ook het boekje ‘Inspire, be inspired’ vond gretig aftrek. In 2017 gingen we op zoek naar een programma dat de samenwerking en chemie in teams zou kunnen verbeteren en tegelijk de relatie met het management zou verbeteren. In Nederland werd dat helaas niet gevonden en ook in heel Europa niet. Uiteindelijk wisten we een licentie te bemachtigen van het Engage & Grow programma, helemaal aan de andere kant van de wereld, in Australië. Dit bleek perfect aan de sluiten op wat bedrijven nodig hebben. Ook dit werd met succes aan bedrijven geleverd.

In 2019 ontstond het gevoel om een stap naar een Next Level in dienstverlening te kunnen leveren. Dat heeft uiteindelijk geresulteerd in een samenwerking met Mohammed Mezian, eveneens een business impact coach.
Mohammed heb ik ongeveer 2 jaren zelf mogen coachen in zijn vorige rol als Regiomanager. Een kop koffie in oktober 2019 resulteerde in de samenwerkingsbehoefte. Sinds januari 2020 gaan we samen verder als Moja Potential Activation. Van daaruit kunnen we klanten nog beter van dienste zijn bij de vragen die ze ons stellen. Onze missie is Duurzaam Groeien.

We willen dat business vna bedrijven duurzaam bloeit en dat de arbeidsvreugde van medewerkers groeit. Een blije glimlach op het gezicht van mensen, dat is het ultieme bewijs van onze goede dienstverlening.

Aan alle klanten die de afgelopen jaren Your Professional Coach en Engagementgoeroe hebben gevraagd voor ondersteuning, reuze dank.

Graag zal ik al mijn klanten en ook nieuwe klanten via Moja Potential Activation van diensten blijven, samen met Mohammed Mezian. Zie daarom www.mojapa.nl of mail naar info@mojapa.nl of bel me via 06-12990908.

Partnerships en lidmaatschap

Your Professional Coach werkt graag samen met andere partners die, ieder op hun wijze, engagement groot maken.

Een wereldwijde organisatie die Engagement in de hele wereld wil realiseren. Engage & Grow heeft haar hoofdkantoor in Australië en levert met meer dan 300 gelicenseerde coaches engagement in meer dan 80 Landen. Dat aantal groeit nog steeds.

Engage & Grow Australië ontwikkelt engagement programma’s, Your Professional Coach beschikt over een Licentie om deze programma’s te mogen leveren.

Bio-Inspired Think Tank heeft als grootste ambitie om een eerste TOP Think Tank te worden in de regeneratieve Medicijnen industrie en met een wereldwijde erkenning.

Het vergroten van teamspirit op een agile wijze, via diverse programma’s, is een van de diensten die ze leveren. Dit gebeurt in co-creatie met Your Professional Coach.