Over YPC

Your Professional Coach: Jan Vrencken

Het gezicht achter Your Professional Coach is Jan Vrencken, een autoriteit op het gebied van ondernemingen, teams en medewerkers meer engaged maken. Jan is een gecertificeerd Engage & Grow deskundige. Tevens gediplomeerd academisch, professional coach en NLP Practioner.

Medewerkers meer arbeidsvreugde leveren, dat is wat ik wil realiseren.
Meer arbeidsvreugde betekent meer bevlogenheid in hun werk en meer betrokkenheid met de werkgever. En natuurlijk zorgen medewerkers met een grotere ?voor meer klanttevredenheid,  hetgeen leidt tot meer business.

Zijn missie = héél hard werkend Nederland 100% Engaged te maken.

Een rijk verleden

De afgelopen jaren begeleidde Jan in Nederland, Duitsland en Engeland diverse management teams en afdelingen in het vergroten van engagement.
Daarbij wist hij het onbenutte potentieel van teams te activeren en waardoor ze zelfs meer bereikten dan hun eigen geformuleerde doelen. Zijn ‘grenzeloze expertise’ wordt algemeen als ‘zeer professioneel en uitgebreid’ gewaardeerd, engagement goeroe is de term die klanten hem regelmatig toedichten.

Naast ervaring als engagement deskundige heeft hij zelf ook veel internationale praktijkervaring als manager, consultant en medewerker opgedaan. Ook zijn ervaring als professioneel basketballer is een grote inspiratiebron aan ervaring.

Zijn kracht is om medewerkers en teams zelf te laten ontdekken hoe ze hun ongebruikte potentieel kunnen activeren.

Daarbij neemt Jan ze mee in de ontdekkingsreis van:

  • Anders kijken
  • Andere dingen zien
  • Daardoor anders denken
  • En wat leidt tot anders doen

Partnerships en lidmaatschap

Your Professional Coach werkt graag samen met andere partners die, ieder op hun wijze, engagement groot maken.

Een wereldwijde organisatie die Engagement in de hele wereld wil realiseren. Engage & Grow heeft haar hoofdkantoor in Australië en levert met meer dan 300 gelicenseerde coaches engagement in meer dan 80 Landen. Dat aantal groeit nog steeds.

Engage & Grow Australië ontwikkelt engagement programma’s, Your Professional Coach beschikt over een Licentie om deze programma’s te mogen leveren.

Bio-Inspired Think Tank heeft als grootste ambitie om een eerste TOP Think Tank te worden in de regeneratieve Medicijnen industrie en met een wereldwijde erkenning.

Het vergroten van teamspirit op een agile wijze, via diverse programma’s, is een van de diensten die ze leveren. Dit gebeurt in co-creatie met Your Professional Coach.